Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

Nieuwsbrief Historische Vereniging

Nieuwsbrief Historische Vereniging

Moeilijkheden met het lezen van deze email? View it online 


Trots op Vinkeveen 2 is er!

 

De stickerspaaractie van Jumbo-Vinkeveen voor het tweede deel van 'Trots op Vinkeveen' is gestart. 

Lid worden
Deze actie is voor onze vereniging een uitstekende reclame. We brengen de 
regionale geschiedenis in woord en beeld naar de plaatselijke bevolking. Ons kwartaalblad ‘De Proosdijkroniek’ is ons visitekaartje, maar ook onze website is een pareltje om te bezoeken. In deze actieperiode kunnen mensen lid worden van de historische vereniging.
Nu lid worden betekent dat men de helft van het lidmaatschapsgeld als Jumbocadeaubon terugkrijgt (en daarnaast dingt men ook nog mee naar drie extra cadeaubonnen).
En, wellicht nog sympathieker is het idee van Jumboeigenaar Vincent Schuijt om bij aankoop van een boek (à € 2,50) een waardebon van € 5,- euro aan de klant terug te geven. Die bon is in te wisselen bij de plaatselijke horeca en de horeca-eigenaren kunnen de ingeleverde bonnen weer verzilveren bij de Jumbo. Kortom een sterk dorpsgericht geheel, waar we als plaatselijke historische vereniging ook heel content mee zijn.

Bent u zelf nog geen lid: stuur dan de volledig ingevulde bijlage bij deze nieuwsbrief in.
Bent u wel al lid: wijs dan anderen op deze unieke mogelijkheid en geef het opgaveformulier door.

 

 

Wilt u reageren dan kunt u deze e-mail beantwoorden. Wilt u zich afmelden voor deze maandelijkse mailing dan kunt u dit eenvoudig doen via de website.  Uw e-mailadres zullen wij met privacy behandelen en uitsluitend gebruiken ten behoeve van de Historische Vereniging. 
Voor nadere informatie kunt u overigens altijd terecht op onze website: www.proosdijlanden.nl